Sara J om svärisar

”Jag måste bara få berätta om mina fullständigt fantastiska svärföräldrar. Vi flyttade till min mans hemtrakter för ett par år sedan och nu förstår jag inte hur vi skulle klarat oss utan dem. De ställer upp dygnet runt om det behövs. Med kort varsel om de bara kan. Barnen älskar dem och jag med. Tror att jag är lite bortskämd med att ha farmor och farfar bakom ryggen. Önskar att alla fick ha det så för jag har förstått på vänner att det är ett svårt ämne detta. Det enda negativa jag kan komma på är att jag för mitt liv inte vet hur jag ska kunna visa min tacksamhet på ett sätt som visar HUR mkt jag uppskattar deras närvaro och hjälp i våra liv.
hälsningar Sara J.”

Svar: Vad underbart! Stort grattis. Du kanske ska klona dem och sälja dem på blocket. Haha. Som jag skulle vilja göra med min Gunnar. Visa dem gärna det här inlägget. Ibland tror vi att alla vet hur mycket vi älskar dem, men det skadar aldrig att visa dem det i ord.