Sankta lössia

Vi har löss.
Det tog 43 år, sedan kom det.
Fy fan vad vidrigt det är. (Pardon my french.)
Jag har sprungit omkring och skrikit som en dåre.
Gunnar står bara kvar och säger: Du skrämmer barnen.
Haha.
Men jag hade tre. Som rörde på sig.
Barnen har nog bara ägg. Eller gnetter, som det tydligen heter.
Gnetter?
Det låter ju som något ur en Astrid Lindgrensaga:
”Göta Petter jag har fått gnetter!”
Alla har fått någon äcklig kur och jag kammar som besatt.
Jag känner mig våldtagen. På riktigt.
Våldtagen i hårbotten.

2 kommentarer

Det måste vara ”troll” i det där ordet, behöver bara höra det så börjar det klia. Hjälper inte ett skvatt att försöka tänka logiskt, jag känner hur det är något som liksom krälar, kryper rör sig och suuuuger blod. Hårbotten punkteras och frågan är om det inte rakt av är delar av ”kunskaps-banken” eller är det förnuftet som sakta men säkert äts upp….
Inne på Apoteket står det skrivet med stora neonblinkande bokstäver -LÖSS- mitt på pannan. Hör nog hur det tisslas, löss löss löss… Stön! Fram med gift och död, häll på ddt och eller näää ta det lugnt och djup-andas! Man överlever men en sak är säker, helt fri blir man nog inte… fobin finns där som en stämpel… typ 🙂
Död åt lössen!!!
Ha det gott!

Känner mycket väl igen situationen, jag bara läste detta och det kliade. Jag har mardrömmer om detta fortfarande idag … och det är några år sedan vi med 3 barn blev drabbade. Hoppas det löser sig snart. Hälsningar / ela