Jag gillar Cissi

Det är en jäkla stake i Cissi Wallin. Nu är hon minst lika upprörd som jag över tv-stjärnan och knarket.

”Outa hela bunten, krossa glorifieringen. Annars har vi trehundratusen nya kokainpundare under arton om tre år. Kan hon så kan ju de, hon jag också tyckt verkat skön och cool, tills nu. Nu är hon bara en tragisk och äcklig pundare som alla andra kändisar som håller på. Hycklar och står bredbent i anti-knark/anti-anorexi/anti-sprit/anti-mobbing/anti- allt-som-kan-gynna-deras-karriärer-kampanjer fast samtidigt lever precis så, tvärtemot allt de säger sig stå för. Ååh, det kokar i mig! Hur i helvete kunde hon vara så dum i hela huvudet?”, skriver hon.

You go girl!

5 kommentarer

Rara du! Jag tycker du är minst lika full av stake! Har tänkt tänkt varje gång jag läst dig men av nån anledn har jag inte lyckats få sagt det, man är kass på sånt. Nu har vi ärlighets-ryggdunkat varann iaf! Känns fint.
C.

Vem det är kan man ganska lätt ta reda på, t ex i realtid.se. Många människor inom media är hycklare, tänker bl a på några av dom som är med i Elit, den där skitsnackarlistan och sedan ojar sig över mobbing hos barn och på arbetsplatser, vad ägnade dom sig åt i Elit om inte just mobbing. Vad gäller kokain är det värsta med det tycker jag all död som den orsakar bl a i Colombia, dessa knarkkarteller som slåss mot varandra och oskyldiga människor hamnar ivägen.

Är förresten glad för att jag än en gång haft näsa för äkta vara, har aldrig kunnat med den där tjejen som åkt fast nu, har tyckt att hon verkat så speedad och oharmonisk. Hennes röst, usch. Att hon snortat cola är inte alls förvånande för mig.

Ja det har du rätt i.
Annars har jag läst din blogg lite då och då senaste veckorna och har tyckt att den haft småtrevliga och ibland riktigt intressanta inlägg som inspirerat till vidare funderande. Men så läste jag något som gjorde mig så ledsen. Jag läste mer, och läste alla inlägg, kommentarer och svar på kommentarerna. Och bestämde mig för att inte fortsätta läsa din blogg.
Nog för att Kd ganska lättvindigt kan kläcka ur sig märkligheter som tar oss flera årtionden tillbaka, och försätter oss enföräldersfamiljer i skampålen igen…men du, som verkar så upplyst i övrigt? Jag förstår inte att du vill medverka till att skapa hierarkier bland familjeformer, utifrån fördomar. Hej då.