Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Malin om SOS Familj – Hillevi Wahl

Malin om SOS Familj

ZZ5B6B1191.jpgMalin Persson-Giolito, även känd som jurist, rosad författare och dotter till Leif GW, har bloggat om min krönika om SOS Familj.
Det är skönt att få lite juridiskt stöd…

1 kommentar

Hej, det är ett viktigt ämne ni tar upp båda två. Tycker att Malin formulerar det bra, när hon poängterar att familjen behöver hjälp men inte av TV3. Vad har vi för ett nätverk i vårt samhälle när familjer blir så desperata att de vänder sig till tv-kanaler när livet är för tufft istället för till barnspykiatrin, skolan eller familjerådgivningen.
Sen så förvånas jag ibland över den hårda tonen mot barnen i alla de här nanny-programmen, eller de få som jag orkat se. Även små barn beskrivs som familjens små tyranner, totalt kontrollerande resten av familjen mm. Ibland liknar metoderna mer hunddressyr än att leva tillsammans med sina barn.