Ställ Tjocka tanten bland deckarna!

Haha. I feberdimman skrattar jag gott åt denna fantastiska kommentar:

9151846187.jpg

”Hej Hillevi! Tro det eller ej men jag hade aldrig läst något av dig förrän i fredags när jag på var på bibblan och skulle toklåna någon deckare til helgen och Tjocka tanten rockar fett stod fel i hyllan. Vad är detta? tänkte jag och slängde med den också. Jag blev fast! Du är underbart rolig och får en att tänka efter i vardagssmeten. Sedan hittade jag hit på nätet. Fattar du vilken skatt jag har att läsa framför mig? Tack och fortsätt skriva please. Hälsningar Carina.”

Svar: Tack. Vilket toppentips, Carina! Kan inte fler av er läsare ställa mina böcker bland deckarna? Eller de där enveckorslånen, de brukar ha en strykande åtgång.

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.