Berättigad fråga

Ibland är livet stolpe in, skrev min huspoet Bengt Cidden Andersson. Och det är skillnad på stolpar och stolpar.

2 kommentarer

Hej, som av en liten slump hamnade jag på din blogg. Nu har jag läst i en timma:-)
Många trevliga, roliga och tänkvärda inlägg. Framför allt måste jag ge dig en stor applåd för det där du sa 26 maj 2005. Det där med att ”han ska heta Movitz”. Det var nämligen 1 månad, tre dagar och 6 år efter det att MIN son Movitz föddes.
Jag får en uppfattning om att din Movitz också bor på Söder. Hälsa honom!!!!!

Hej, som av en liten slump hamnade jag på din blogg. Nu har jag läst i en timma:-)
Många trevliga, roliga och tänkvärda inlägg. Framför allt måste jag ge dig en stor applåd för det där du sa 26 maj 2005. Det där med att ”han ska heta Movitz”. Det var nämligen 1 månad, tre dagar och 6 år efter det att MIN son Movitz föddes.
Jag får en uppfattning om att din Movitz också bor på Söder. Hälsa honom!!!!!