Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Det ultimata trebarnstipset – Hillevi Wahl

Det ultimata trebarnstipset

Jag får ofta frågan från bekanta som ska få sitt tredje barn: Vad är det man ska tänka på? Vad är annorlunda med tre barn?
Logistiken, brukar jag säga. Och sedan kommer vi in på vagnar och annat oväsentligt.
För i sanning finns det bara en sak man ska tänka på när man får sitt tredje barn:
HÅLL ER FRISKA.

För när en eller två av er föräldrar blir sjuka så rasar allt. Hos oss går vi i ett bisarrt tvåskift just nu. Gunnar har sin förbaskade huvudvärk som däckar honom och jag är brakförkyld med en liten släng av magsjuka.
Regeln just nu är att den som orkar stå på benen den närmaste timmen får ta det skiftet. När pojkarna undrar om vi ska gå till parken tittar vi bara på dem med en tom blick som säger allt: Är Ni Inte Riktigt Kloka?
Just nu har vi en ambitionsnivå som bara är snäppet över total anarki:
1. Barnen ska helst överleva dagen
2. Huset ska helst stå kvar på ungefär samma ställe
3. Föräldrarna ska helst också överleva

Allt annat känns rätt ovidkommande just nu.

1 kommentar

hej Hillevi tro det eller ej men jag hade aldrig läst ngt av dig förän ifredags när jag på var på biblan och skulle toklåna ngn deckare til helgen och Tjocka tanten rockar fett stod fel i hyllan. Vad är detta tänkte jag och slängde med den oxå. Jag blev fast du är underbart rolig och får en att tänka efter i vardagssmeten. Sedan hittade jag hit på nätet. Fattar du vilken skatt jag har att läsa framför mig. Tack och fortsätt skriva please