Benkes kriskrönika

Haha. Han är så rolig, Benke. Precis vad jag behöver få läsa när Gunnar åkt in på akuten. Igen. Och jag tänker att jag bryter ihop snart. Alldeles snart. Bara lite. Men jag bryter ihop.
Och så hittar jag Benkes krönika. Och muskelkrampen liksom släpper. För jag måste skratta lite. Åt livet, kriserna och upprördheten:

”Så, kan jag tänka, var kommer den här UPPRÖRDHETEN ifrån. Jag menar det är klart att det är otäckt att bli av med jobbet. Men om ingen KÖPER de där personvagnarna. Tror alla de där Weiron I Ottan att fabriken ligger där för att de ska ha någonstans att gå på dagarna? Någonstans där man kan slippa kärringen och ungarna en stund och tjöta med kollegerna och käka kuponglunch? Återigen: om ingen KÖPER de där person vagnarna. Vill göbbarna verkligen att staten träder in och lägger pengar PMellan, köper de där personvagnarna som ingen vill ha och lagrar dem i ett bergrum någonstans?”

ps. Gunnar är nu hemma igen. Han hade sådan kraftig huvudvärk att han knappt kunde stå på benen. Så han fick åka in till akuten. Men neurologen sa att det med största sannolikhet var en reaktion på de tre ryggmärgsproverna. Och att v-i-l-a var det magiska ordet. Så vi pustar ut och försöker göra just det. Vila. Med tre små barn…

1 kommentar

Hej igen, det var jag, Gunnars snedfejskollega. Jag fick också galen huvudvärk av mitt ryggmärgsprov och jag kunde faktiskt inte röra mig utan att spy och gråta på en hel vecka. Inte för att jag vill lägga sten på bördan alltså men jag tror jag blir lite till mig bara av att veta att någon annan i världen kan förstå hur jag mådde.
Mamma fick flytta hem till mig för jag var ensamstående med en liten kille på åtta månader. Jag hoppas ni kan få lite hjälp också.
Varma hälsningar
Petra