Katerina om kärnfamiljen

Katerina Janouch skriver så klokt om kärnfamiljer och bitterfittor i dagens Expressen.

3 kommentarer

Katerina J som är med i Elit borde tala med små bokstäver om mobbing. Men visst kan man reta sig lite på människor som snackar skit om kärnfamiljen men själv väljer att leva i en.Dom flesta älskar väl sin familj hur den än ser ut.

Låter som Katerina J hetsar upp sig i onödan, väx upp och strunta i vad andra tycker. Sådant hets eldar bara på, man kan hitta på en massa skit om varandra tills man bara har knytnävarna kvar att använda. Att du orkar. Hetsfittor kan båda lägren kallas.

Varför lever inte Katerina själv som hon lär? Varför skriva en hel BOK om den hopplösa maken istället för att bara rösta med fötterna om rollen som hustru till en alkis och knarkare inte föll henne i smaken?
Det var som sagt Katerinas eget val: både att skaffa ungar på löpande band – och att stanna trots missbruket. Men hon gnällde och gnällde. Och spelade offer.. (rollen som hon säger sig ”hata”)