Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Fint från Jenny – Hillevi Wahl

Fint från Jenny

”Jag har läst din blog ganska länge men inte gett mig till känna. Du skriver så oerhört vackert om lilla Lykke men även också om din övriga familj. Jag vet att när jag går in för att läsa din blogg,så får jag en otrolig ”må bra boost”. Jag har en dotter som är 5-år och jag ser på henne precis som du ser på din dotter. Varje kväll när hon somnat tittar jag på henne och beundrar miraklet. Helt fantastiskt. Njut av din fina familj!
Kram Jenny”

Svar: Tack snälla du. Ni är så många som skriver fina kommentarer om min kärlek till Lykke och familjen. Jag hinner inte med att svara alla. Men jag läser allt och blir så varm och glad. Tack för att ni är så fina.

2 kommentarer

Håller med Jenny!
Får också må bra boost av denna bloggen och all kärlek från den.

Ja, precis så är det! Även om mina är i skol-och tonåren, så ramlar jag blixtsnabbt ner i spädbarnsåren när jag läser det du skriver om dina barn och lilla Lycke, hur man snusar in doften under de nattliga amningarna, jag minns hur jag-när jag läst godnattsagan för min nu 15åriga dotter- låg kvar och lyssnade på hennes insomning, och blev tröttare och tröttare själv, och bara gosade ihop mig brevid henne och somnade.
Det du skriver tar fram egna minnen och jag blir så varm in i hjärtat!! KRAM