Är modetejen verkligen typisk bloggare

Det där med statitisk är svårt. Nu sprids det som en sanning att den typiske bloggaren är en ung modetjej.
Allt enligt en ny undersökning.
Men undersökningen visar egentligen bara att unga modetjejer som bloggar är mest benägna att svara på frågor.
Så här skriver Joakim på Mindpark:

”En lika sann slutsats skulle alltså kunna vara att ”Unga kvinnor är mer benägna att svara på en internetbaserad enkät”. Eftersom man inte slumpvis valt ut en population får man en stor osäkerhet i urvalet. Länken till undersökningen har kanske varit mer populär att skicka runt bland unga kvinnor som gillar vardagsbloggar och inte använder rss-läsare – helt enkelt.”

Men jag, som läser mycket mammabloggar tycker ju att de känns vanligast. Allting är relativt, som Einstein sa (tänk om han hade bloggat, för övrigt. Eller hans fru, som fick sitta hemma och ta hand om barnen medan Albert tog all cred för deras arbete…)
Vad tror ni läsare, vilken är den typiska bloggaren?