Vissa dagar…

… stänger man liksom av omvärlden. Man läser tidningar, men ingenting går in. Jaha, där låg en död kvinna i 13 år. Jaha, sådär såg kanske min mamma också ut när hon hittades.
Jaha, och Mona Seilitz är död. Undrar vad hon dog av. Lång tids sjukdom. Betyder det cancer? Men vänta nu, hade hon inte en mystiskt uppsvullen arm för ett år sedan. Vad kan det vara då? Cancer? Elefantsjuka? Tyfus? Ingen aning. Det får vi väl veta i morgon.
Och Schulman och company har startat en ny blogg. Stor gäspning.
Och Republikanska föreningen vill att kungen ska bojkotta OS. Jaha, big, fat, hairy chance att han gör det, då. Det är väl hans enda nöje som kung, att få åka till OS och spralla loss.
Och några söta katter behöver ett hem. Ja, det får de säkert. Till skillnad från många andra hemlösa.
Och Izabella Scorupco har hånglat med Persbrandt. Men det skulle ingen få se. Hon är tydligen kränkt. Ja, vem är inte det nuförtiden?
Och Arne Wirén är jättearg på kvinnor igen. Ja, what else is new.
Och de ska bygga radhus vid Östermalmstorg. Ja, på taket då. Jaså, det är därför de river. Vi undrade just när vi åkte förbi.
Jaha. Och klockan är kvart i åtta och bilen är hemma från verkstan. Det är lite stort. Dagens skönaste nyhet faktiskt. Undrar vad det är på tv…

3 kommentarer

Mystiskt uppsvullen arm kan man få av bröstcancer, om lymfkörtlarna i armhålan måste tas bort.

Visst är det märkligt. Att katter och andra djur ligger så mycket närmare folks hjärta än ungar..