Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Alkohol – nej tack! – Hillevi Wahl

Alkohol – nej tack!

I dag fortsätter Aftonbladets fantastiska dokumentärserie om alkoholism. Nya superstjärnan Björn Gustafsson och andra unga stjärnor berättar varför de är nykterister – och att de alltid måste försvara sitt beslut.
Det är konstigt det där, att man alltid måste säga att man är religiös eller gravid för att det ska vara okej att inte dricka.
Annars känns det väl som kritik mot de som väljer att dricka.
Och det kanske är det känsligaste av allt.

2 kommentarer

Det är så underbart med folk som väljer bort alkoholen och det är roligt när det som sagt var är yngre människor som gör det.Fram för mer sådana bra förebilder.Ana

Jag tillhör också dem som väljer bort sprit och får alltid förklara mig och stå PMot en massa påtryckningar ”äh, kom igen nu, en liten skadar inte…” I mitt fall gör det det, jag blir jättesjuk direkt så jag kan inte dricka, men att stå PMot allas frågor och kommentarer är ändå svårt. Man måste hela tiden kämpa, underligt nog är det inte så många som säger PMot en som dricker mängder…