Kommentar till metrokolumnen

Jag upphör aldrig att förvånas över att idioterna – främst män – är så många i kommentatorsfältet. De ligger lägger sig över alltihop som en unken gigantisk disktrasa.
Och jag blir lika glad när någon vettig människa tycker att det är värt mödan ändå, att tränga sig in bland ”disktrasorna”.
Som Antia:

”WOW…så mycket aggressioner, en harmlös artikel som det här får folk att gå i taket. Hmm undrar varför det inte är fred på jorden*garv*
Våra kroppar har många hemligheter, när jag blev gravid så blev jag ruskigt fascinerad av hur en kvinnokropp fungerar för att kunna bära, föda fram och amma en bebis, hur den anpassar sig och förändrar sig efter en så krävande situation. Så varför inte undervisning om våra kroppar om och för både tjejer och killar.
Antia”

Svar: Helt rätt. Jag skulle kunna rada upp hur många exempel som helst – som inte alls handlar om sex – utan om själva kroppen, som har förbluffat mig. Och jag anser mig ändå ha synnerligen bra koll på mina kroppsfunktioner.
Som det här med att bli gravid. Och kroppen går helt bananas – på ett fullkomligt snillrikt sätt. Där var det mycket man inte hade en aaaaaaning om.
Och när det gäller killar: Självklart skulle de också må bra av manskroppskunskap. Men man får inte med allt i en kolumn – somligt får läsaren klura ut själv…

1 kommentar

hej!
är själv gravid i v 16 o känner ju hur kroppen på nåt vis förändras varje dag. men egentligen vet jag inte mkt om vad som händer, o vet inte vart det finns info heller, utöver det vanliga som finns på diverse gravidsidor – blodvolymen ökar, hjärtkapaciteten ökar – hur hittar man info? varför finns det så få forum för ”kvinnlig erfarenhet”? du skriver att det är fantastiskt med allt som händer, har du tid o lust vore det super om du ville nämna några saker i bloggen?!
(menar ju inte att du ska lämna ut dina privata graviderfarenheter, utan mer generellt)
tack på förhand o tack för en skön blogg!
mvh anna