Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Jacob om pappatipset – Hillevi Wahl

Jacob om pappatipset

”Hej på er. Det var jag som sa det där, (om att inte kladda ner sina 2000-kronorsjeans och ta med sig dataspel till BB, reds anm) och det fascinerar mig verkligen att någon kan bli upprörd över det. Ni måste ha en väldigt ansträngd relation till verkligheten. Min poäng med att ta upp den här aspekten är att många som inte har fått barn själva dels har en överspänd syn på saken (typ ställer sig framför mamman när hon pratar med barnmorskan och säger: jag är också här!) och dels att många (tack vare filmens värld) tror att det är non-stop-action. När vi fick vårt första barn sov min fru i flera timmar under värkarbetet efter att ha fått epidral. Vad tycker ni man ska göra då? Sitta och meditera över sin egen förträfflighet? Om folk sedan spelar mobilspel, läser en bok eller bara ligger och tittar i taket skiter jag i. Det var bara ett tips.
hälsningar Jacob”

Svar: Jaadu, Jacob. Jag tycker fortfarande att man kan skita i huruvida man kladdar ner ett par 2000-kronorsjeans. Och en bok duger väl bra att ha med. Eller också kan man ta en bit papper och skriva ner hundra skäl till varför man älskar sin kvinna. Till exempel.