Dra upp byxorna!

En 12-årig kille har inte fått äta med sina kompisar i skolmatsalen för att han visade kalsongerna, skriver Sydsvenskan och Expressen.
Helt rätt. Man ska inte visa underbyxorna när folk ska äta. Även matsalstanterna har rätt att kräva lite takt och ton av våra ungdomar. Jag fattar inte att fler vuxna inte säger ifrån.

5 kommentarer

Men då får vi bara hoppas att den stackarn inte bara helt sonika TAPPADE brallorna – av misstag. Herre gud, ungdomarna har ju så pösiga byxor och så jäkla mycket tunga metallgrejer i dem nuförtiden. Hoppas de ansvariga har tagit denna möjlighet i beaktande när de utfärdade detta matstraff. 😉
För övrigt: jag gillar dig – a lot. 😀
/Rana

Nej du, Hillevi! Klädstil är ett uttryckssätt och jag tycker att det är svårt att uppmuntra folk att uttrycka sina åsikter och utnyttja sin åsiktsfrihet om man inte samtidigt får uttrycka sig med kläderna. SJälv tycker jag hängmodet är förfärligt och bangar inte för att uttrycka denna åsikt – men varför ska folk anpassa sig endast efter min klädsmak? Nästa gång är det väl tjejernas linne eller smink som ska förbjudas – nästa steg är skoluniform!

Johan, man måste dra gränsen någonstans och barn mår bara bra av en gräns för då vet de vart gränsen går och kan tänja den utan att trampa över.
Att uttrycka en åsikt gör man bäst med ord; inte kläder.

Håller fullkomligt med och av med kepsen och mössan med för den delen vid matbordet, det är bara tanter som har hatt innomhus…