Betala för städning?

I dag fick jag höra det mest hårresande avslöjandet.
En kille berättade att han betalar sin sambo för att städa. Själv tycker han inte att han har tid.
”Betalar du bara för det?” kunde en kvinna inte låta bli att kommentera.
Och det är ju en intressant frågeställning. Om man ska börja sin partner för det vardagsliv som vi väl ska dela på – var går då gränsen?

2 kommentarer

Jag hade några bekanta för ett antal år sedan som hade samma upplägg. De var bara drygt 20 år gamla. Han tjänade bra, medan hon studerade och hade lågbetalda ströjobb. Han betalade några tusen mer mot att hon städade. Jag säger nu som då som du: Hårresande! Och den egentliga anledningen tror jag inte var ekonomi. Det var en man som helt enkelt var för lat för att städa. Behöver jag tillägga att förhållandet sprack?

Det var det värsta jag har hört på länge… hur kan man betala sin sambo?? Hur kan sambon ta PMot pengarna?? Man måste ju hjälpas åt med städning… om min sambo skulle föreslå en sådan sak skulle vi inte vara sambo längre…