Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
”Var hittar man kroppsspelet?” – Hillevi Wahl

”Var hittar man kroppsspelet?”

Det är flera som har mailat och frågat om pojkarnas fantastiska skelett-och-inälvor-spel. Som Carolina:

”Åh, var får jag tag på spelet? Jag är röntgenläkare och min 5-åring älskar att vara med mig på jobbet. Då hämtar hon våra skelettdelar (hand, fot, i plast jag lovar!) och sedan vill hon se bilder på samma sak. Och som hon vrider och vänder för att få skelettdelen att passa ihop med bilden… Jag är så glad att jag gick in på din blogg. Kan inte sova och skulle bara titta lite på nätet. Jag är en frekvent gäst hos dig och blir alltid glad av att läsa.
Tack! Carolina”

Svar: Spelet heter Resan till kroppens inre och är en del av en serie som ingår i Josefins Skolhjälp.
Treåringen tar inte ens av sig overallen längre när han kommer hem från dagis. Han går rakt fram till datorn, med overall, mössa, stövlar och hela kittet. Och så står han där i ett par timmar och spelar. Jag har inte mage att avbryta honom. Haha. Han är helt fast.

1 kommentar

Hej igen!
En fråga till om spelet, vad har ni för operativsystem? Det står att de rekommenderar Windows 98 och vi har XP. Är orolig för att inte spelet ska funka så bra…
Hälsar
Carolina