Jennys tips mot trötta ben

Jenny har massor av bra tips mot trötta barnben:

”När mina barn var så små (det funkar fortfarande på åttaåringen ibland.. *ler*) så tävlade vi mycket och ”tappade bort” vägen hem. Barn kan tycka att hela vägen man ska gå är jääätttelåååånnng, men om man letar efter en busshållplats till exempel eller en stor ek som ska vara ”här någonstans” så brukar det gå lättare. Då tänker barnen på något annat. Man kan leka följa John oxå o gå runt buskar eller liknande, det tar oftast mindre tid än att tjata. Gå baklänges o sådant kan oxå funka.. Det var lite råd, hoppas att det kanske hjälpte dig något. Lycka till!! Tack för en bra blogg!”

Svar: Tack själv. Vilka bra tips! Tyvärr orkar jag inte tävla med min sjumånadersmage och bäckenbottenuppluckring, men baklänges kan jag fortfarande gå.