Julklappströjan kommer från…

”Hej Hillevi, vart har Du köpt den fina julklappströjan? En sån vill jag också ha. Min man ska åka till Stockholm nästa vecka och då tänkte jag att han kunde köpa en sån till mig. Tack på förhand för Ditt svar. Som Du ser på bilden har min mage också blivit ganska stor, trots att jag bara är i fjärde månaden. När kommer Din flicka? Mitt barn ska komma i mitten av juni, om allt går som det ska vill säga. Och så undrar jag vad det är för bok Du har skrivit.
Vi hörs, varma hälsningar från Johanna i Bryssel”

Svar: Hej igen. Vilken himla fin mage du har! Och en underbart söt dotter.
Julklappströjan kommer från Kappahl. Jag fick presentkort till affären av min svärmor. Annars går jag aldrig dit, men de hade förvånansvärt mycket fint. Jag köpte tröjan på mellandagsrea – och det var inte ens mammakläder, bara storlek xl.
Lillflickan ska komma till världen i början på maj. Om nu allt går som det ska.
Och boken… det får man inte tala om förrän den kommer ut. Det är som med julklappar. Haha. Men jag kan ju berätta att det är en roman och att den är delvis självbiografisk. Mest för att jag tycker att det verkliga livet nästan alltid slår alla påhittade historier.