Häglund idiotförklarar kungafamiljen

Kjell Häglund har skrivit en helt vansinnigt rolig och fullkomligt respektlös tv-krönika om kungafamiljen. Där han i princip idiotförklarar dem allihop.
Eller vad sägs om det här:

”Ändå måste det sägas att Victoria och Madeleine förefaller skärptare än sina föräldrar. Kanske kunde Dagens Nyheter ha haft med kungafamiljen som exempel när de körde en artikelserie om utvecklingsstörda föräldrar med normalbegåvade barn?”

Är det fler än jag som nästan får ont i magen av en sådan mening? Mina kungakrönikor, som folk har varit så vansinniga på, ter sig ju som en lätt smekning i jämförelse.
Och det fortsätter i samma obarmhärtiga stil. Vad sägs om den här sågningen av Silvia:

”Silvia är rätt fantastisk showen igenom. Det här med att hon inte lärt sig svenska på 30 år, jag måste erkänna att jag trodde det var ett nattståndet skämt, men hennes svenska är ju så erbarmlig att en vettig presschef hade låtit sy ihop munnen på henne redan första gången hon sövdes ner på en brasiliansk brits.”

Hahaha! Förlåt, men… hahahahahahaha!