Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Linda om Carl-Johan Vallgren – Hillevi Wahl

Linda om Carl-Johan Vallgren

Linda Skugge är för rolig.
Just nu sitter jag och garvar högt åt hennes beskrivning av min före detta granne (nåja) Carl-Johan Vallgren. Han brukade hänga i samma lekpark som jag och såg väl sådär happy ut vid gungställningen. Så här skriver Linda:

”Men efter den senaste intervjun, den om Carl-Johans helgmys, så undrar jag om han verkligen är pappa. Eller om det bara är ett pr-trick.
För, barnen, Carl-Johan, var är barnen!?
Carl-Johan, du måste lära mig hur du effektiviserar din helg så mycket att du helt enkelt rationaliserat bort barnen. Hur gör du? Berätta dina knep.
Jag som är sjukt effektiv och som jobbar alla helger trots att barnen är hemma, lyckas verkligen inte hinna läsa ett par kapitel i en bok, sova siesta, spela tennis, sticka en röd sjal (Ja! Carl-Johan stickar! Stoppa pressarna!), ringa till vänner.
Dessutom badar Carl-Johan ute året om. Och dricker en massa vin.
Själv måste jag hålla mig långt ifrån spriten, så långt som det går för att inte bli helt passiviserad och trött. Sprit gör så att jag tappar fokus på jobbet. Carl-Johan, dina barn är ett par månader och ett par (3?) år, hur faen hinner du med allt?”

Precis det där har jag undrat om Vallgren och alla andra kändispappor som bara MÅSTE fortsätta hänga på krogen och leva sitt vanliga liv, trots att de har blivit pappor.