Underbar krönika om Silvias lyft!

Anna Mannheimer har skrivit en helt fantastisk krönika i GP om drottning Silvias nya Nip & Tuck-resa till Brasilien. Ja, ni såg ju själva på Nobelfesten, hon kunde knappt röra ansiktet.
Heja Anna H!

2 kommentarer

Jag gillade också krönikan mycket. Det är som sagt var inte alls konstigt att hon inte uppmärksammas så mycket för sitt engagemang för utsatta barn.
Det måste vara vanskligt att vilja vara engagerad i andra och sedan i sin utstrålning visa att jag duger inte som jag är.
Anna M är för övrigt en väldigt skicklig och mänsklig krönikör. Följer hennes krönikor med stor glädje.

Silvia har tidigare i en intervju klagat över att det i början av hennes karriär var väldigt svårt att veta hur hon skulle bete sig eftersom de enda råden hon fick av sin personal var: ”Drottningen gör som drottningen själv vill”. Ingen vågade säga sin egen åsikt. Den attityden tycks råda fortfarande. Kanske vill ingen riskera sin egen karriär genom att prata allvar med Silvia om rynkor, åldrandet, livsinnehåll och att vara förebild.
Som mor reagerar jag på det faktum att Silvias egen dotter lider av anorexia – samtidigt håller modern på att lyfta sig stup i kvarten och spruta gifter i sitt vackra ansikte för att få det att svullna upp. Vem förresten har hittat på detta att ett svullet ansikte skulle vara vackrare än ett rynkigt? Det ser ju ut som om hon drack ett helrör om dagen – minst!