Jag mår illa

Det här är så hemskt att jag knappt klarar av att läsa det. Än mindre advokaternas försvar: Barnet kan ha skadat sig själv när hon sprattlat för vilt i spjälsängen.
Är de dumma i huvudet?
Föräldrarna kanske har gått in i en psykos, men advokaterna… Borde de inte ha några hjärnceller kvar?
Tack gode gud att barnen är omhändertagna nu.
Och jag kommer aldrig att förstå hur föräldrar kan göra sina barn så illa. Aldrig.

4 kommentarer

Man måste köra upp för att få körkort. Ha ett bra CV för att få ett bra jobb. Samhället säger att vi ständigt måste kvalificera oss för att få något. Bli något. Allt förutom att bli föräldrar. Märkligt. För vissa borde inte få bli föräldrar. Uppenbart. Lås in de sjuka j-vlarna och kasta nyckeln. Långt långt bort.

Man blir så ledsen. Hur KAN man bara tro att ett spädbarn far runt i sin säng och får såna skador!? Sjukt. SJUKT. Barn är en gåva. Jag ska gå hem och krama min dotter extra mycket. Jag tänker bara på vilka krav som ställs på par som vill adoptera. Att läsa om spädbarn som görs så illa måste vara som ett hårt slag i magen på dem, som så gärna vill ha ett litet knyte att ta hand om. Fängelse är inte straff nog, det kan ALDRIG gottgöra en barnmisshandel, och tydligen UPPREPAD sådan.