Ugglas förlossningssmärtor

Magnus Uggla har en blogg. Han skriver tydligen minst sex gånger om dagen och är ömsom skitrolig, ömsom patetisk.
Ungefär som vilken man som helst.
Eller vad sägs om senaste blogginlägget:
”Idag slog jag tån i tröskeln igen. Släpig gångstil kanske vissa tycker. Jävligt hög tröskel skulle jag vilja säga. Att det kan göra så överjävligt ont att slå i tån är helt sjukt. Det slog mig då att den smärtan som min pulserade tå gav uppvov till måste kunna jämföras med en förlossning. Med några väsentliga skillnader dock. Ingen står där med lustgas, jag har ingen bekväm säng när det gör som ondast och ingen kommer med blommor när det är över. Fan va orättvist.”
Någon borde på allvar kedja fast karln i en förlossningssal. I sisådär 43 timmar – som det tog min väninna att föda för ett tag sedan.
Sedan skulle jag vilja se honom snacka om sin bannade tå.