Sjukt och skrämmande

Inte ens när huden lossnade från ansiktet fick treårige Carl-Axel smärtstillande medicin, skriver Svenskan. (Och här är läsarreaktioner.)
Någonting är helt sjukt i vården. Barnen bollas fram och tillbaka. Ingen vill ta i det som kostar pengar. Gravida mammor skickas från sjukhus till sjukhus – förlossningar stannar upp och det är nära att bebisarna stryker med på kuppen.
Det enda som gör att våra barn överlever tycks vara att mammor bryter ihop i korridorerna. Vad är det som håller på att hända? Måste man, som flera mammor jag känner, börja namedroppa professorer när man kommer in för att få adekvat vård?
Det kanske är den listan man borde beväpna alla mammor och pappor med?
Ska vi börja med:
1. Hugo Lagercrantz
(Det går bra att fylla på här.)

3 kommentarer Skriv en kommentar