Sjukt och skrämmande

Inte ens när huden lossnade från ansiktet fick treårige Carl-Axel smärtstillande medicin, skriver Svenskan. (Och här är läsarreaktioner.)
Någonting är helt sjukt i vården. Barnen bollas fram och tillbaka. Ingen vill ta i det som kostar pengar. Gravida mammor skickas från sjukhus till sjukhus – förlossningar stannar upp och det är nära att bebisarna stryker med på kuppen.
Det enda som gör att våra barn överlever tycks vara att mammor bryter ihop i korridorerna. Vad är det som håller på att hända? Måste man, som flera mammor jag känner, börja namedroppa professorer när man kommer in för att få adekvat vård?
Det kanske är den listan man borde beväpna alla mammor och pappor med?
Ska vi börja med:
1. Hugo Lagercrantz
(Det går bra att fylla på här.)

3 kommentarer

Usch!
Man vet som inte vad man skal säga.
Hur gör man själ sen när ens barn är i nöd och omgivningen inte reagera..?
Jag gapar och skriker dessutom normalt så mycket, så ingen skulle väl lägga märke till mig och mitt barn, fast jag ockå bröt ihop…
De är inte bra… Nix!

Till att börja med så skulle man inte valt den här regeringen som kommer att rusta ned all välfärd totalt- tycker du att det HÄR är dåligt så vänta bara… och är du dessutom ENSAMSTÅENDE mamma eller pappa så är väl deras kommentar när du inte klarar att ta hand om ditt barn, att adoptera bort det! De har så ruggigt skrämmande människosyn att man blir förtvivlad som nykläckt mamma. Det är som att vrida klockan tillbaks till 50-talet. Brrrr…