Metro om Kärleksbarnet

I dag har tidningen Metro recenserat Kärleksbarnet: ”Är du på bra humör? Bered till på en resa neråt. För man kan verkligen inte fatta hur en barndom så taggig, sårig och trasig som Hillevi Wahls kan resultera i något så bra.”
(Länk kommer så fort jag hittar en.)

4 kommentarer

Hej Hillevi
Jag har precis läst klart “Kärleksbarnet”. Ren tortyr för ett alkolistbarn som mig. (Jag som tyckte att min uppväxt var överjävlig) Oj vad jag är tacksam att jag läste din bok trots att jag mådde skit. Jag har på kort tid plöjt din, Alakoskis och Linderborgs böcker. Jag önskar så att jag var ett maskrosbarn av eran kaliber. Jag blev så glad i slutet av boken när lyckan kom i kapp dig. Du är en förebild för mig.
Stora överlevarkramar
Malou

Hej!
Jag tycker att idag på Metro har du varit överdriven. Man snackar inte skit om nåns skola.Man ska inte leka cool som du gjorde .
Det stod i Metro idag 28/11-07 ” Så om någon klipper till rektor Jytte Lindborg och ger henne en kram efteråt är okej ?I don’t think så ” Så skrev du .Jag manar dig till oro.Du är en orespekterad människa i Malmö.Alla hatar dig för det du skrivit.

Hej!
Jag tycker att idag på Metro har du varit överdriven. Man snackar inte skit om nåns skola.Man ska inte leka cool som du gjorde .
Det stod i Metro idag 28/11-07 ” Så om någon klipper till rektor Jytte Lindborg och ger henne en kram efteråt är okej ?I don’t think så ” Så skrev du .Jag manar dig till oro.Du är en orespekterad människa i Malmö.Alla hatar dig för det du skrivit.

Hej!
Jag tycker att idag på Metro har du varit överdriven. Man snackar inte skit om nåns skola.Man ska inte leka cool som du gjorde .
Det stod i Metro idag 28/11-07 ” Så om någon klipper till rektor Jytte Lindborg och ger henne en kram efteråt är okej ?I don’t think så ” Så skrev du .Jag manar dig till oro.Du är en orespekterad människa i Malmö.Alla hatar dig för det du skrivit.