Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Sju sanningar om mig – Hillevi Wahl

Sju sanningar om mig

Klimakteriehäxan vill att jag ska skriva sju sanningar om mig själv.
Det är inte helt lätt. Finns det något ni inte vet om mig redan? =ch vill jag i så fall att ni ska veta det? Vad är egentligen sanning? Som vanligt får jag säga att det får bli min sanning, om du frågar någon annan så kanske de har en helt annan version av verkligheten.

Sju sanningar:
1. Jag sover med ögonbindel och öronproppar. Tidigare var de av gul skumplast, propparna, men nu är de i form av en iPod. Lite mer hitech…
2. Jag har en symaskin som jag inte vågar använda, för jag vet inte om jag fixar undertråden. Det är trots allt trettio år sedan jag sydde senast (någon som vågar coacha mig?).
3. Jag har rattskräck och kommer troligtvis aldrig att kunna ta körkort. Men det är okej. Jag spar i alla fall miljön.
4. Jag har minst tre böcker i huvudet, tre romaner, som jag går och hemlighåller på.
5. Jag blir förvånad varje morgon när jag inser att 42 år faktiskt syns i ansiktet.
6. Jag tycker att det är skittråkigt att handla kläder. Eller smink. Bara ett nödvändigt ont – och jag vägrar fatta att man inte kan sminka sig som när man var arton, då innan ögonlocken började hänga. En personal shopper skulle kunna göra underverk med mig. För att inte tala om en total make over. Kan ingen tidning nappa på den idén?
7. Jag bryter ihop i en telefonkö, när de frågar efter pinkod.

Jag skickar stafetten vidare, till sju kvinnor. (Om jag känner så många…) Hanna, Fotbollsfrun Malin Wollin, Linda Skugge, Ninos nya, Katerina Janouch, Eva Parker och Barnsidan.

Även bloggläsare får naturligvis gärna anta utmaningen och svara.

1 kommentar

Ja men se där – jag fick flera nya insikter där! Kul att du hängde på! Det där med undertråden skulle jag ev ev kunna vara dig behjälplig med. Fast jag syr väldigt sällan nu för tiden, men när ungarna var små var det jätteroligt att sno ihop saker! Och det hinner ju du fortfarande, innan de kräver labels i storlek 170 centilong!