Tvåbarnskaos med Belinda

Underbara Belinda Olsson intervjuas i senaste mama (jag satt och läste den i köket i natt när jag inte kunde sova).
Hon tyckte minsann inte heller att det var en walk in the park att bli tvåbarnsmamma:
”Det var också en period i början när jag tyckte att det var jobbigt att ha båda ihop, jag undrade ”hur fan gör alla andra föräldrar när de ska till parken med båda?”. Jag sms:ade en kompis och frågade och hon skrev tillbaka att ”man går dit, bryter ihop och går hem. Sen går man dit, bryter ihop fem gånger till och sen funkar det”. Det var jätteskönt att höra.”

Jaa, precis så är det.
Jag hjärta Belinda.
Hon har tydligen rekordlön på Aftonbladet också.
Det är hon värd.

1 kommentar

O vad jag känner igen det där med att bryta ihop i lekparken!!! Förövrigt finns det inget ställe jag hatar mer….
Med ETT barn går det väl an, men med två…
som är helt olika stora och klarar olika saker. PLUS att jag har en hudbest också, som sitter och skäller vid en lyktstolpe. STRESS!
Välkommen till min blogg också!