Pocket!

I går hämtade jag ut paketet. Fyra komma fyra kilo vägde det. Nästan som en bebis. Ja, en ganska stor bebis, men ändå. Och nog kom det en tår den här gången också, när jag öppnade kartongen och såg den där, mitt livs viktigaste bok ”Kärleksbarnet” i pocketformat. 25 stycken får man som författare. Jag tänker ge bort allihop. Till mina fantastiska vänner och kollegor.

Men nu är den nästan gratis på Bokus
också. 38 kronor per bok – och fraktfritt till och med den 9 september! Så skynda fynda. Den är värd varenda krona. If I may say so myself.

4 kommentarer

GE mig!! 😉 Eller egentligen är det ganska dumt, för jag blev ju sugen på att köpa den (nästan enkom pga bilden och titeln, sen lovade du ju att den ska vara bra).

Åh underbara moster!
så härligt att kunna följa erat liv på nätet! så härligt!
Saknar er massor! hoppas ni har det bäst!
all kärlek till er!