Glöm GI – här är Småbarnsdieten!

Har du provat alla metoder utan resultat, läs nedan. Detta är en hundraprocentigt säker metod för att komma i form till sommaren.

Det har sedan länge varit känt att tvååringar i allmänhet är slanka.
I ett samarbete mellan barnläkare, röntgensköterskor, näringsterapeuter och utmattade föräldrar har därför denna nya diet tagits fram:

Frukost: Ett kokt ägg, en skiva rostbröd med aprikosmarmelad. Ät två små bitar av ägget och bred ut resten på golvet. Ta en bit av rostbrödet och smörj sedan in ansiktet och kläderna med marmeladen.
Lunch: Fyra färgkritor (valfri färg), en näve krossade potatischips och ett glas mjölk (tre klunkar, häll resten på golvet).
Middag: Ett kex, två mynt. Skräp från under soffan.
Kvällsmål: Rosta en skiva rostbröd och kasta den på köksgolvet. Till det fyra klunkar av kvällsbadvattnet.

Det är bra att göra dieten effektivare med lämplig motion.
Här är några exempel:
* Vrid och slingra dig på golvet i en stormarknad, stärk samtidigt dina stämband genom att vråla högt. Gör kraftigt motstånd när mannen från Securitas släpar ut dig ur butiken.
* Spring överallt, hoppa PMellanåt. Ramla regelbundet, att kravla sig upp stärker musklerna på ett mångsidigt sätt. Kom ihåg stämbanden: skrik medan du springer.
* Be om en sparringpartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Nöj dig inte med de första kläderna, kräv att få byta dem åtminstone tre gånger.

(Tack, Niklas, min favoritgranne, för de här praktiska bantningstipsen.)

4 kommentarer

Ha ha ha, jättekul! Viktväktarna, GI och allt annat släng er i väggen! Min treåring kör det här sedan någon månad tillbaka och han är minsann mager som en speta.

Det är var nog det roligaste jag läst på länge. Min flicka är dock smal som ett streck och trots att hon INTE har kört ovan diet. Men jag borde sannerligen prova den. TACK Hillevi och grannen Niclas

Underbart!, lånar med mig tipsen till min blogg (som ligger nere just nu) och länkar givetvist tillbaka till dig!
Kram