Nej, Annica är i alla fall inget geni

Det finns få människor som är så korkade som Annica Dahlström. Och just därför blir det så himla konstigt när hon inte tror att det finns så många kvinnliga genier. Ojojoj. Var ska man börja?

Nej, jag orkar inte. Men läs gärna debattinlägget från lite vettigare läkare och forskare – om hur mycket Annica D är ute och cyklar. Små cyklar de far omkring, de hörs nästan ingenting. Lite rassel, rassel, rassel och pling!

5 kommentarer

Dina ”aktade” läkare och forskare är ett antal nyexaminerade läkare eller för den delen studenter med tydliga kopplingar till FI. Någon forskning har ingen av dem bedrivit och ingen referenslista har de bifogat som grund för sina påståenden. På det hela taget känns det som en mycket tillförlitlig kritik!

haha, provocerande att det finns skillnad på könen? män är våldsamma, oempatiska och onda. det är det pk att tycka, dessutom i större mängd pundiga (enligt vetenskapen) sen att ett fåtal är sjukt smarta, det måste man slå ner på som om man satt i sandlådan. mvh/medelsmart kille.

Desperat bortförklaring att snacka om nyexaminerade läkare, Wold är ju för helvete en välkänd och framstående forskare, allt annat är pk propaganda av typiskt populistsnitt.

Desperat bortförklaring att snacka om nyexaminerade läkare, Wold är ju för helvete en välkänd och framstående forskare, allt annat är pk propaganda av typiskt populistsnitt.

Ja, ja, här sitter man i Frankrike och tycker att fransmännen har en föraldrad bild av könsrollerna… Men har ni tänkt pa en sak, de flesta stjänkockar är män (dvs bevisligen mycket duktigare än kvinnor pa att laga mat), sa enligt Dahlströms logik sa borde väl isafall männen stanna hemma vid spisen, eller? Nej, nu trasslar jag in mig… Ni far ursäkta, jag är ju trots allt bade kvinna och blond, sa vad kan man begära?