Lycka

Nej, nu kan jag inte hålla mig längre.
Nu måste jag få säga det. Jag är gravid. Med barn. På smällen. Igen. Hjälp, jag ska bli trebarnsmamma. Fast allt är bara ett enda stort lyckorus i dag. Trots all sjukhusbesök med lillkillen så är livet sådär fantastiskt, förtrollat, underbart. Vi är i sjuttonde veckan och allt är väl. Alla mår så bra, så bra.
Och även denna gång har vi kollat.
Man gå in på Karolinskas sajt. Slash foster. (Vilken jäkla länk!) Då står det där.

DET BLIR EN FLICKA.

Och jag bar gråter och gråter av lycka. Tänk att jag ska få vara med om detta mirakel. En gång till. En liten flicka… Tänk, va, en liten tös… (Nu gråter jag igen.)

19 kommentarer

ÄNTLIGEN officiellt! Men ÅHHH vad roligt och bra och rättvist att det är en liten tös! För det är klart att det är coolt att ha lite av alla sorter! 😀 GRATTIS!

Märkligt hur man kan glädjas å någon annans vägnar när man inte ens känner personen ifråga. Jag sympatiserar med dig därför att du ryter åt dessa alkoholist-föräldrar-puckon och inte kallar deras snyft-storysar för ”insiktsfulla” och ”självutlämnande vardagsskildringar”. Därutöver har jag fått intrycket att du är en bra mamma som bryr sig. Sådana föräldrar gillar jag. Och sådana får gärna skaffa fler ungar 🙂
Grattis!

Märkligt hur man kan glädjas å någon annans vägnar när man inte ens känner personen ifråga. Jag sympatiserar med dig därför att du ryter åt dessa alkoholist-föräldrar-puckon och inte kallar deras snyft-storysar för ”insiktsfulla” och ”självutlämnande vardagsskildringar”. Därutöver har jag fått intrycket att du är en bra mamma som bryr sig. Sådana föräldrar gillar jag. Och sådana får gärna skaffa fler ungar 🙂
Grattis!

Grattis! Och hälsa Gunnar och gratta såklart. För övrigt är vi nästa i fas, vi väntar in en den 2/5!

”Tre barn är fler än två föräldrar” Eller vad nu nästa bok kommer att heta. Grattis grattis GRATTIS igen!