Munskydd och isoleringstejp

Jag hade glömt hur dåligt man mår av kräksjukan. Och aldrig tidigare har så många drabbats, enligt tidningarna. Varför kan inte alla bara komma överens om att vi använder munskydd och rullar in oss i isoleringstejp nästa år? Så vi slipper detta virus from hell. Tills dess är det tydligen bara att bryta ihop och gå vidare.
Men se nu till att sprita ploppen ovanpå toaletten varje gång ni sanerar lägenheten. Det är den som ligger bakom allt elände på jorden.
(Och jodå, det kunde alltid vara värre. För två år sedan stod min då ettåriga son och spelade på xylofon bredvid mitt huvud medan jag kräktes.)

2 kommentarer

Hellre en magsjuk än några veckor på BIVA med barnet i respirator.
Jag har sondat, vaggat, vakat, gråtit, nöddöpt, sugit slem, daskat barnet i rumpan så det återigen ska andas och massor av andar saker så jag skulle vara glad om mitt barn bara fick en vanlig magsjuka.

Jag önskar att folk skaffade sig lite koll. Man smittar upp till två dygn efter sista spyan. Vilket innebär att man bör stanna hemma dessa två dygn. Men nej fan. Ut på stan och frottera er bara. Lack blir jag!