Göra-barn-resor nya trenden

Jamen, det här var ju mycket trevligare än Fritidsresors barnfria zoner på flygen.
Göra-barn-resor är nya trenden, skriver Expressen.
Finns det något underbarare än att göra barn? Egentligen är det väl det hela livet går ut på. Fast det inte är så många som vågar erkänna det. Tiotusen kostar en vecka på Bahamas. Fast, man behöver faktiskt inte resa så långt…

1 kommentarSkriv en kommentar

  1. *asg* göra-barn-resor? Sedan när fungerar inte sovrummet där hemma & den egna bekväma sängen?! Men visst – trevligt hade det ju varit att åka bort i alla fall … även om vi har barn så det räcker och blir över till grannen också 😉

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.