Metro om bloggböcker

Metro skriver om Bloken – den nya boktrenden.
”Vi får nog räkna med att bloggböckerna kommer att vara en integrerad del i utgivningen, framöver”, säger butikschefen Agneta Lind på Akademibokhandeln.
Som vanligt är också En fuskmammas bekännelser med på ett hörn. Fattas bara, det var faktiskt den första bloggboken i Sverige. Även om skribenten tycks tvivla…

4 kommentarer

🙂 Var faktiskt precis inne i bokhandlen och beställde 3 av dina böcker! De fanns inte inne nämligen?! Så nu har jag mycket bra läsning framför mig *längtar*

ÄNTLIGEN så har 2 av dina böcker kommit och jag har redan börjat att ta mig igenom en fuskmammas bekännelser- det första året.. men det tar sin tid. måste efter hand stanna upp och rent ut sagt AS garva, springa i väg eller ringa en kompis och citera ur boken! Den är precis som jag trodde; HELT FANTASTISK!!!
10 poäng till hillevi helt klart!
nä nu ska jag återgå till läsningen! ha en fantastisk dag… det ska jag 🙂