Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
När flaskan går före allt annat – Hillevi Wahl

När flaskan går före allt annat

Sajten Dagensbok.com har recenserat Kärleksbarnet. Här är ett utdrag:

”Berättelsen pulserar av liv, den inbjuder till sträckläsning, jag vill verkligen veta hur det ska gå för den lilla tappra tjejen? Nyktert och osentimentalt beskriver författaren Irmelis vardag, utan att bädda in eller undvika de svåra sakerna. /…/Ibland går det knappt att fatta att ett barn pallar med så mycket oro och ensamhet. Då blir det en lättnad att romanens vuxenjag bryter in i historien med sin livserfarenhet, sina tillbakablickar och sin vilja att komma underfund med saker. I slutänden blir det alltså en hoppfull historia, fylld av energi.”