Avd Saker mina barn gör när internetuppkopplingen är taskig. Bygger ett 3D-pussel av Empire State Building med nästan tusen (sjukt svårbegripliga) bitar. Wow, liksom. Movitz såklart. Underbare unge.

Målbild för sommaren. ️

Jag och Lykke har som ”sommarjobb” att göra en modig sak varje dag. I det stora eller det lilla. Och skriva ner det. Vad ska du göra för något modigt i dag?

Älskar att det är lagom mycket folk på tunnelbanan. Älskar att det är sommar. Att jag kan ha min fina sommargröna jeansjacka från @plagget_norrtalje Älskar att himlen är blå. Att jag får tid att vila hjärnan och tänka efter. Längtar efter sill och potatis på midsommar. Och jordgubbar och glass. Och hoppas att Sverige gör väldigt många mål i VM. Jag är en väldigt enkel människa. Inser jag. Är tacksam över det lilla. ️ Vad längtar ni efter?

Älskar sånt här! Skrivkollo ftw! Läser dessutom Lisa Bjärbos senaste just nu - och är lite lycklig bara över boktiteln: Inuti huvudet är jag kul. @rabensjogren @onekligen with @get_repost ・・・ Ingenting i mitt jobb är så tacksamt som det här: Hålla i ett skrivkollo för kids som frivilligt valt att komma hit på sitt sommarlov, som älskar böcker, älskar skriv, och bara längtar efter att få hitta någon annan som gillar samma sak i livet som de själva. Fy fasen vilket maxat jädra HÄRL!!! Minns fortfarande kicken när jag gick skrivkurs ett höstlov som tolvåring och ba: DET FINNS FLER?!? VEM KUNDE ENS ANA?!? Nu är vi nio personer i ett rum på Gislaveds bibliotek som ska hänga här i två dagar. Jag vill tacka livet och Gislaved med ett zigga-zigga, zigga-zigga, hej hej hej!

Jag är på trollets sida. I just det här faller.

God morgon. Vi kör grönt i dag. Älskar färger. I övrigt funderar jag mycket på botar nu. På twitter. SVT:s och FOI:s kartläggning. Kring att sprida ledarskribenternas budskap. Hur medvetna är människor om det här? Om robotar som sitter och sprider politiska budskap som en vattenspridare? På en stekhet varm dag. Hur tänker ni? Och vad kan vi göra för att balansera upp? Med eget ansvar och god ton och respektfull nyfikenhet?

Kvällspromenad med @gunnar och Vivi. Två kärlekar. ️️

Godmorgon. ️

Glädjefnatt i Lindvallen med @aimchallenge - avd Saker jag verkligen ser fram emot i sommar. Cykla och paddla och simma och njuta och skratta kan jag ju. @skistar_salen