Lycklig av en skåpbil från Orkarinte.se

Bra affärsplan.

Jag blev helt lycklig när jag såg den här skåpbilen på min gata. I bilen satt tre minst lika glada killar och gjorde tummen upp när jag tog bild på deras fantastiska affärsplan. För det är precis såhär det är. Ibland orkar man inte.
Då är det skönt att någon rycker in.
Jag gjorde lite research och såg bland annat att Linda Skugge är en av deras nöjda kunder. Så mycket känner jag Linda, att hon har rätt högt ställda krav på kvalitet. Om man säger så. Så Godkänd av Linda Skugge är en rätt fin kvalitetsstämpel.
Fick även lite historia kring företaget på deras utmärkta hemsida:

”Grundaren Clay Onyango har sina rötter i Kenya och när han kom till Sverige var han dels främmande för att att vi i Sverige inte hjälper varandra i lika stor utsträckning som i Kenya samt att vi hela tiden säger att vi inte orkar.
Clay ville starta ett företag som skulle vara roligt att driva och enkelt att sköta. Då kom idén med att starta ett företag som gör det som inte andra orkar.”

Orkarinte.se finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Gävle. Gå in och kolla sajten, vetja. Bra att ha i bakfickan nästa gång man bara inte orkar.