Avslöja en pedofil!

Svenska turister ska ange pedofiler i Thailand, skriver Svenskan. Polisens sambandskontor på ambassaden i Bangkok har öppnat en e-postadress för tips om sexövergrepp mot barn. Bra där.
Men som vanligt: What took them so long?
I vissa fall kan man för övrigt anmäla dem redan på planet ner. De där krypen som sitter och orerar vilt och brett om hur de ska knulla småflickor. (Pardon my french.)
Det är därför jag har slutat åka till Thailand. Jag står inte ut med att höra och se eländet.
Men ni andra får gärna jäklas med pedofilerna så mycket ni bara kan. Det ska inte vara lätt att vara pedofil. Inte ens i Thailand.
(Det går säkert att faxa också, för övrigt…)

1 kommentar

Med 25 års erfarenhet inom resebranchen och stationering på gamla Don Muang som Station Supervisor för SAS har jag aldrig hört någon orera om att de åker ner till Thailand för att ”knulla småflickor”, vare sig på flygplan eller på stationen.
Jag finner det märkligt att du lyckats höra detta så ofta att du slutat resa dit.
Jag var stationerad under början av -80 talet där och då fanns ingen charter turister utan enkom resenärer som reste reguljärt dit. Då var andelen ensamma män 95% av resenärerna och att stora flertalet var sex turister tvivlar jag icke. Men om de samtidigt var pedofiler vet jag inte och då har jag den goda smaken att inte presumtivt slikt dig tro att de var/är det.