Min nya fina bok är här!

1656145 10152615605093572 1594227306 n

Åh, känslan när man håller sin nya bok i handen, den är magisk. Varje ny bok man värker fram är lite som en bebis. Men man behöver inte mata den eller byta på den. Man bara älskar den. Och tycker den är finast i hela världen. Jag vet att jag är partisk, men visst är den fin. Duktiga Anette Rosvall har gjort omslaget.
Jag hoppas att den ska kunna hjälpa många, många att våga! Och för att våga måste längtan alltid vara större än rädslan. I boken har jag delat med mig av mina egna högst personliga livserfarenheten – och vad jag har lärt mig på vägen. Jag har kommit på att orienterare måste vara några av de absolut smartaste människorna i hela världen – för de har fattat hur man hittar rätt, och orienterarens sätt att tänka funkar lika bra i skogen som på fjället och i själva livet.

Så här står det på baksidan:

”Välkommen på en orienteringskurs i förändring! Hillevi Wahl är författare, krönikör, trebarnsmamma, alkisbarn, före detta matmissbrukare, numera militärträningstokig och orienteringstävlande och mästare i förändring.
Hon bjuder på fartfyllda berättelser och ger handfasta råd om konsten att orientera smart genom livets berg- och dalbanor. Med rätt karta och kompass kan du överleva stora svårigheter, bryta ett destruktivt mönster, få din familj att byta socker mot äventyr och hitta glädjen i både träningen och på jobbet.
”Det gäller att tänka lite som en orienterare. Vet var du kommer ifrån, använd karta och kompass, gör rätt vägval och fokusera din kraft – då kan du ta alla kontroller och nå dina drömmars mål. För en sak har jag lärt mig: Förändring är möjlig!”

Här kan du köpa boken på Bokus.

Titel: Våga – allt sitter i huvudet!
Författare: Hillevi Wahl
Förlag: Bullet point publishing
Cirkapris: 181 kronor