Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
En krönikör inpå livet – Hillevi Wahl först i Sverige med nytt e-boksprojekt – Hillevi Wahl

En krönikör inpå livet – Hillevi Wahl först i Sverige med nytt e-boksprojekt

Ladda ner gratis för iPhone eller iPad från iTunes Bookstore.
Ladda ner gratis för t ex Android (.epub-format) från hillevi.nu
Ladda ner gratis för t ex Kindle (.mobi-format) från hillevi.nu

Send to Readmill

För att fira tio år som författare ville Hillevi göra något speciellt för sina läsare. Resultatet? 11 nya gratis e-böcker med hennes samlade krönikor, en för varje vecka som leder upp till Bokmässan!

Som van föredragshållare vet hon vad hennes böcker har betytt för människor, men det som under åren har gett absolut mest respons från läsare är hennes krönikor.

Hon har avhandlat allt från kungahuset och Facebook till vikthets och sex, och hon har vågat dela med sig av sitt innersta när hon beskrivit vad som händer i relationer och familjesituationer när man vuxit upp som barn till två alkoholister.
Därför vill hon nu samla alla sina krönikor i lättöverskådliga e-böcker, varje bok med ett eget tema. Först ut är titeln Hillevi Wahl om vänner, där läsaren får följa med på en resa som andas nyfikenhet och där åren som går mellan krönikorna ger ett djupare perspektiv på erfarenheterna Hillevi samlar på sig.

”Det här är en dröm som jag länge har haft, att kunna ge ut mina samlade krönikor som en sommarpresent till mina trogna läsare. Att kunna göra det alldeles gratis gör det ännu roligare.”

vannerDownload_on_the_iBookstore_Badge_SE_146x40_1001En ny titel kommer att ges ut varje vecka fram till Bokmässan, de är helt gratis att ladda ner och de finns att hämta på iTunes. Den första titeln ”Vänner” kan du ladda ner här. Böckerna kommer också att finnas tillgängliga för Kindle, via hemsidan hillevi.nu.

Använder du Android? I så fall kan du ladda ner boken ”Vänner” direkt här på hillevi.nu.

Hillevi Wahl, född 1965, är journalist, krönikör, författare och omtyckt föreläsare. Under många år jobbade hon på Sveriges största tidningar: Expressen, Kvällsposten, Dagens Nyheter, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. I dag bor Hillevi på Kungsholmen i Stockholm och i Roslagens skärgård på somrarna. Hon skriver regelbundet krönikor i bland annat Metro, Kommunalarbetaren och Allas Veckotidning.

För mer information om projektet, eller för intervjuer med författaren, kontakta hillevi@hillevi.nu.

För högupplösta författarporträtt samt föredragsförfrågningar kontakta info@kallakulor.com.

Så här läser du e-böcker:

  1. Har du en iPhone eller iPad? Då kan det vara så att du redan har en e-boksläsare som heter iBooks. Om inte så är den gratis att ladda ner från iTunes Store: iTunes Store
  2. Sitter du på en dator, så finns det en e-boksläsare från Adobe som heter ”Adobe Digital Editions”. Den går att ladda ner både för Macintosh- och Windows-datorer här: www.adobe.com

hillevi-iphone-mindre

4 kommentarer