Här finns inslaget från Bokmässan

Kan skönlitteratur påverka politik?
Aina Bergvall samtalar med författarna Anders Roslund, Hillevi Wahl och Stefan Gurt vid årets bokmässa i Göteborg.

2 kommentarer

Såg dig på TV och blev så glad. Du sa så många bra saker och du känns genuin, äkta och alldeles ärlig. Heja dig!

Såg just på inslaget, ni säger många bra och klok saker ni! Tänkte på det där med att som sas att gamla människor inte räknas eller att unga inte räknas som du nämnde. Som socionom/socialsekreterare i en utsatt Stockholms förort och dessutom mamma till ett barn med svårigheter i form av ADHD kan jag mig tycka se att det inte har så mycket med ålder att göra om man räknas eller ej, utan främst med om man beräknas vara lönsam för samhället. Unga, gamla eller människor med problem generera liksom inga pengar och därför blir de inte lika viktiga som alla ”produktiva” samhällsmedborgare. Läser presic Nina Björks senaste och är väl något influerad av hennes tankar just nu. Människor som ni som engegerar sig och pratar och skriver är så viktiga! En sak till, så fort jag går in på din blogg sätts detta inslag igång med ljud och allt även om jag inte klickar på det. Lite irriterande även om ni säger mkt intressant så har jag ju hört det några ggr nu 😉