Jag sprang ikapp min egen dröm

Dagens krönika i Metro handlar om lyckan att springa ikapp sin dröm:
”Just nu går jag igenom en period av tacksamhet. Och lycka. Över att mitt liv blev som det blev – och att jag blev den jag är i dag. Men det har verkligen inte varit någon självklarhet. Precis som många andra har jag gått igenom en stor del av livet och aldrig riktigt känt att jag blev den jag önskade att jag var. 

Men något hände när jag började med militärträningen. Och kanske var det inte en slump att det var just den träningsformen jag fastnade för, trots allt. För min drömbild av en kvinna när jag var ung, var faktiskt den där snygga, starka, militärklädda sjuksköterskan som sprang i introt av tv-serien ”Mash”.”

Så börjar krönikan. Läs hela kolumnen här, dela gärna och kommentera.

Och – speciellt för er bloggläsare – får jag presentera Mash-kvinnan: Kathy Denna Fradella!