Folkligt, festligt och fullsatt i Sollefteå

DSCN0942
Sollefteå visade sig från sin vackraste vinterskrudsida när jag kom uppflygandes. Hade jag varit lite friskare hade jag snört på mig skorna och pulsat ut i snön.
Nu fick jag nöja mig med att se skönheten från bilfönstret och få en guidad tur av Kristina Strömberg (bilden nedan) genom Sollefteås innerstad med de fantastiska gamla trähusen.
Kristina är en sådan där eldsjäl och ängel som jag samlar på. Hon har haft barn- och ungdomsgrupper i massor av år och det syns på ögonen att hon kan det här med barn och hur man närmar sig de som har det jobbigt.
Själva föreläsningen på biblioteket var fullsatt, vi fick plocka fram en massa extrastolar – vilket gladde både mig och arrangörerna IOGT-NTO och Sollefteå bibliotek.
Föreläsningen blev en liten tjuvstart på kampanjen Vart femte barn som rullar på över hela Sverige. Och många var frågorna och kramarna efteråt. Det är märkligt, men vart jag än kommer och vilka jag än föreläser för – så får många aha-upplevelser när de lyssnar på det jag berättar. Kanske för att jag inte krånglar till det så mycket.
Jag åkte i alla fall hem igen, med mycket värme i bröstet och vansinnigt goda kakor i magen (Tack Betty!).

DSCN0940

1 kommentar

Tack ska du ha! Det känns fortfarande väldigt bra och roligt att genomförandet blev så positivt. Betty hälsar och tackar för det fina betyget på kakorna.