It’s all about me

Dagens jympaoutfit. Notera hur jag håller in magen. Nu ska jag gå ner i bunkern och svettas lite. Och när jag kommer ut igen vill jag att det ska vara vår – hör alla vädergudar det?

1 kommentar

Hej Hillevi. Jag vill göra dig uppmärksam på en sak: du skickar DUBBLA budskap till dina barn (och läsare). I din artikel längre ner ”Kvinnor tvingas in i för trånga kostymer” påstår du att det dröjde ända tills du blev 40 innan du HELT kunde slippa dina negativa tankar kring kroppen. HELT Hillevi.

Vidare står det i artikeln du önskar att vi kunde sluta prata om och racka ner våra kroppar, sluta bedöma och trucka ner oss själva.

Det står också att barn gör som du gör – inte som du säger.

Alltså kommer även dina barn att dra in magen när de tittar sig själva i spegeln. De tror inte att de duger , att deras kroppar är vackra sådana som de är. HELT oavsett att du säger till dem så. Eftersom du SAMTIDIGT gör själv tvärtom!

Det är en svår konst att leva som man lär..