Dagens träningsoutfit!

Kors i taket. Jag har köpt nya träningskläder. Det händer inte ofta, men efter en Kungsholmen-runt-runda i den tropiska hettan i Stockholm så insåg jag att långbyxor och t-shirt inte funkar längre. Man ska ha kortbyxor. Och linne.
Så det var bara att bege sig till mitt favvoställe på Kungsholmen, Hi-Sport Factory outlet, och säga: Hjälp!
En kvart senare kom jag ut med två gudomligt sköna funktionslinnen med inbyggd behå (!) och trekvartsbyxor av mitt favoritmärke – med liten ficka. Fickan betyder så himla mycket. Där har jag nyckel och ipod och ibland även våtservetter eller toapapper. Nöden har ingen lag, ni vet. Men har man ficka, så är man i alla fall redo för allt.
Dessutom köpte jag löparstrumpor. De syns inte på bilden, men när jag provade ett par blev jag helt störtkär. Jag ville hångla med dem! Så jag köpte fyra par.
Pris för två lyxfunktionslinnen, ett par byxor och fyra löparstrumpor: 700 spänn. Fattar ni att jag älskar stället?

Och sedan till det bästa av allt: Att testa kläderna. Funkar de, funkar de inte? Kutade ut runt Kungsholmen igen, nu med lite mer proffsigare look och tittade på hundtanter och förälskade ungdomar och korvgubbar och turister och kanotpaddlare och söndagsflanörer och fåglar och… jajjemän! Kläderna funkade alldeles utmärkt. Tror inte att jag har känt mig så snygg någonsin när jag sprungit. Haha! 8,63 kilometer blev det och i sista uppförsbacken dansade jag. Glad och vacker. Endorfinhög. Tänk att jag kan springa, jag fattar det fortfarande inte.
Och Garminklockan visade att jag satt någon slags personligt rekord på kilometern, 6.05. För att fira detta gick jag ner på mattan och gjorde 100 armhävningar.
Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag kan göra det, heller.

5 kommentarer

Ja du Hillevi…. Du är ju helt fantastisk !!! Å vilka snygga kläder!! Klart man ska va’ snygg när man springer 🙂 Tror snart att du får överta min plats som ankare och peppa mig istället. Du är en sån’ grym förebild för andra!!! Dessutom har du blivit galet snygg på kuppen!! Kram // Anne-Li

Haha! Du är för tokig. Att kunna skriva är en sak – att vara ankare är en helt annan. Du har alltid varit helt fantastisk. Du har betytt så himla mycket för mig, och jag är säker på att din sköna attityd och din vänlighet och omtänksamhet har gjort skillnad för många nervösa rookisar. Tack!

Hej Hillevi! Gratulerar till snygga träningskläder, men framför allt till dina träningsresultat. Jag måste också ta tag i det hela snart innan jag rasar utför totalt. Hur kommer man igång igen efter ett längre uppehåll under småbarnsåren? Dina inlägg om träning är i alla fall hur peppande som helst. Tack! /Karin

Hej Karin. Tack för dina glada tillrop. Jag svarar dig i ett eget blogginlägg – se ovan – för jag tror att det är många som vill börja ett nytt liv efter semestern. Hoppas vi ses i Stockholm, på NMT! Då måste du komma och säga hej! 
Kram Hillevi

Underbart att läsa det du skriver Hillevi – känner igen mig i mycket! 🙂

Kram
Alexandra