Världens bästa vattenkompisar

Vi hade en helt fantastisk trepoolsbassäng utanför dörren. Och eftersom det var lite för-säsong, så hade vi den nästan för oss själva. Bara två-tre barnfamiljer till hängde och tjoade.
Jag tror vi var mer i vattnet än på land, faktiskt, för som vi badade! Två eller tre gånger varje dag, och då i flera timmar i sträck. Och Elliot, som har varit så himla rädd för att doppa huvudet, simmade plötsligt under vatten som en fisk och snorklade järnet! Han ville aldrig gå upp. Jag var helt förbluffad! Och Movitz dök och gjorde kullerbyttor i vattnet och vi hade vattenkrig med de färgglada vattenkanonerna.
Även Lykke simmade som en fisk – och alla var så himla lyckliga över sina uppblåsbara båtar. Uppblåsbara grejer is da shit, de tar så liten plats i bagaget – och vad billiga de var. 50 spänn för en båt! I love Mallorca!