Operfekta jag i Alingsås Tidning

Alingsås Tidning 2011Alingsås Tidning passade på att göra en intervju när jag var i Sollebrunn och föreläste. Under rubriken ”Vem står ut med perfekta människor” så fick jag berätta hur farligt det är med den här jämförelsesjukan vi föräldrar smittats av i dag:

Man ska göra karriär, vara välklädd, vältränad och ha hur många barn som helst. Vi har enormt stora krav på oss idag, men vem står ut med perfekta människor? Det är så himla skönt att komma hem till någon som har det stökigt, tycker hon. Då kan man krypa upp i soffan och vara sig själv.

Ett av de viktigaste budskapen på Hillevi Wahls föreläsningar är att man ska sluta jämföra sig med andra och istället fråga sig; vad är viktigt för mig och mina barn?
– För mig är det viktigt att krama barnen, lyssna på dem, prata med dem och vara där. Resten är inte så himla viktigt, säger Hillevi bestämt.

Bilden blev också fin. Även om det är synd att den är i svartvitt – för då syns det inte hur vacker min nya sommarklänning är – den som jag fick i mitt nya, härliga klädpaket från världens bästa personal shopper, Nettan i går. Jag fattar inte hur hon bär sig åt, men alla åtta klädplaggen satt som en smäck och lyste upp hela tillvaron. Kärlek!

2 kommentarer