Dagens finaste mail

”Hej

Tack för ett fantastiskt föredrag på Billströmska. Vilken underbar föreläsare du är. Jag är 50 år och började där i höstas. Tant bland alla ungdomar utan att känna mig sån. Jag har också mina känslor på utsidan så jag kände så väl igen det när du berättade. Men har aldrig kunnat sätta ord på det. Och det gjorde du så bra.
Som familj har vi tagit hand om barn som har alkoholister till föräldrar. På så vis kunde jag sätta mig in i din berättelse.
Det går inte att sätta ord på hur full av beundran jag var. Kan bara säga WOW.
Kram Marileen”

Svar: Tack själv.
Om du visste hur dina ord värmer. Även jag behöver bekräftelse ibland, att jag träffar rätt, när jag rör mig på ny mark. Så varmt tack. Och tack för dina fina glittrande ögon i publiken. Jag är ganska säker på att jag vet precis var du satt.